KTMC Home
 
 
Interim management

KTMC levert geen interim-managers, maar zorgt voor oplossingen bij management vraagstukken.

Onze ervaring met interim-management is dat onze klanten vragen om een interim-manager, maar in feite een garantie willen dat de problemen in hun organisatie worden opgelost. Daarom is de juiste persoon bij de juiste organisatie van wezenlijk belang. KTMC hanteert de hoogste kwaliteits-normen voor interim-management. We maken dat voor u zichtbaar met ons negen zekerhedenplan (PDF-document).

De realiteit:
Tal van situaties zijn te bedenken waarin een ervaren interim manager u kan bijstaan uw doelstellingen te realiseren. Essentieel is echter de vraag of u daadwerkelijk van buiten  iemand nodig heeft.

Onze interim-managers kennen hun rol:
KTMC gaat pas op zoek naar de juiste persoon, als we een duidelijk beeld hebben van de problematiek, de cultuur en het beleid van uw organisatie en de interne verhoudingen daarbij.  De specifieke eisen die de organisatie stelt ten aanzien van sturing, leiderschap en de organiatie van management spelen tevens een belangrijke rol in het zoekproces. KTMC vindt voor u de interim-manager met díe competenties en persoonlijkheidskenmerken die aansluiten bij uw managementvraagstuk.

De chemie:
De interim-managers van KTMC zijn onverkort organisatiesensitief;
hebben inhoudelijke expertise op hun specifiek vakgebied en daarbij veel ervaring met het managen van processen. Zij zijn in staat draagvlak te creëren voor de gewenste verandering.  

Schaduwmangement:
Het management van KTMC voert structureel gesprekken met de interim-manager en de opdrachtgever en houdt de eindtermen/doelstellingen en het proces nauwlettend in de gaten. Op deze wijze houden we de rode draad van de opdracht centraal. Wij zijn pas tevreden als er resultaten worden geboekt.

Downloads

Meer informatie
Wilt u meer weten over interimmanagement? Bel dan met 026-443 92 48. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ktmc.nl.

 

KTMC Organisatieadviseurs bv

Van Lawick van Pabststraat 62
6814 HK Arnhem

Tel.: + 31 (0) 26-44 392 48
Mob: 06-51609546
E-mail: info@ktmc.nl